Gastenverblijf 'Les Basses'

VOOR WIE HOUDT VAN RUST EN WANDELEN

Het verblijf ligt midden in de natuur langs een GR-pad en is omringd door bossen en weiden. Het is een startplek voor deugddoende wandelingen in het glooiend landschap van de Condroz (meer foto's van de omgeving onder fotogalerij).
Maar ook even shoppen in de stad, keuvelen in een Ardens dorpje of een bezoekje aan de grotten zijn mogelijk op minder dan een half uur rijden (Ciney, Marche-en-Famenne, Hotton, Durbuy, ...). Op 10 min rijden ligt ook het prachtig domein van Chevetogne, een aanrader voor een gezinsuitstap.
Je vindt bij ons geen luxe maar wel het nodige eenvoudige comfort met respect voor de natuur. Het huis omvat een ruime living met houtkachel, een keuken, een badkamer en 2 slaapkamers met slaapgelegenheid voor 6 personen (1 extra pers. is mogelijk). Er is overal centrale verwarming aanwezig. Er is geen T.V. voorzien zodat je tijdens dit verblijf de kans krijgt om je tijd op een andere deugddoende manier in te vullen.

Afhankelijk van het moment van je verblijf, kun je ook kennis maken met (een aantal van) onze hondenroedel en genieten van ons aanbod.

Reserveren: telefonisch (0485/75.85.11) of per mail (zie contact).