HerbronningsWEEKEND: vanaf 2019

Een weekend met enkel aandacht voor jezelf. We doen Yoga, Shiatsu-en Mindfulnessoefeningen en gaan op stap in de Ardense natuur, dit alles aangevuld met gezonde vegetarische voeding.
Een weldaad voor jezelf! (Meer info onder Op stap/weekends)

Van zat. om 10u tot zon. om 17u

Plaats: Les Basses 81, 5590 Ciney

Max. 6 deelnemers

Meer info en inschrijving via 'contact'.


Te verwachten: MINDFULNESS-WANDELINGEN

We gaan op stap in de Ardense natuur, op een stille en mindfulle wijze met aandacht voor onszelf in relatie met onze omgeving. We ervaren ons ware 'zijn' doorheen de oefeningen, ondersteund door de natuurelementen rondom ons.

Van 11u tot 17u

Verzamelplaats: Les Basses 81, 5590 Ciney

Prijs: 20,00 €/pers. - Inschrijven via 'contact'.

Aantal deelnemers onbeperkt.


Te verwachten: SAMEN MET JE HOND OP STAP  (vanaf 2019)

We gaan samen met onze hond op stap in de Ardense natuur met aandacht voor wederzijdse verbinding en vertrouwen. We begeleiden de hond vanuit onze kracht en maken contact op een ongedwongen manier.

Van 11u tot 17u

Verzamelplaats: Les Basses 81, 5590 Ciney

Prijs: 30,00 €/pers.met hond - Max. 6 deelnemers - Inschrijven via 'contact'.

Gelieve picknick + water voor jezelf en je hond mee te brengen.
Het is belangrijk dat de hond een tuig of harnas draagt (dus géén halsband) en dat je een lange leiband van 3 à 5 m. voorziet.
De honden mogen geen agressief gedrag vertonen tgo andere honden noch mensen. Ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen hond.Te verwachten: 'HERBRONNEN MET JE HOND' WEEKEND  (vanaf 2019)

Een weekend met enkel aandacht voor jezelf en je hond. We masseren onszelf en onze hond, doen y(d)oga en gaan samen op stap in de Ardense natuur. We leren onze hond beter begrijpen en werken aan een wederzijdse verbindende en betrouwbare relatie.  We begeleiden de hond vanuit onze kracht en maken contact op een ongedwongen manier. Dit alles wordt aangevuld met gezonde vegetarische voeding voor onszelf en info over evenwichtige hondenvoeding. Een weldaad voor jezelf én je hond!

Van zat. om 10u tot zon. om 17u

Plaats: Les Basses 81, 5590 Ciney

Max. 6 deelnemers.
Meer info en inschrijving via 'contact'.

Het is belangrijk dat de hond een tuig of harnas draagt (dus géén halsband) en dat je een lange leiband van 3 à 5 m voorziet. 
De honden mogen geen agressief gedrag vertonen tgo andere honden noch mensen en moeten in een bench kunnen overnachten. . Ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen hond en brengt eigen voeding voor de hond mee.