Visie

‘Leven in de roedel’ is een project dat gegroeid is vanuit een wezenlijk respect voor de natuur die oneindige mogelijkheden biedt aan mens en dier om gezond en optimaal te leven in verbinding met elkaar. Ieder wezen is nl. vanuit zijn oorsprong energetisch verbonden met de natuur die invloed heeft op het leven in al zijn facetten. Dit contact met de natuur, een bewuste levensstijl en diepgaand lichaamswerk stimuleren en versterken immers het zelfregulerend en zelfgenezend lichaamssysteem.

Binnen 'Leven in de roedel' hebben honden een bijzondere plaats daar zij een onbezoedelde kracht bezitten die helend werkt op de relatie tussen mens en hondDe honden worden gezien als volwaardige individuen. Ze zijn duidelijk, eerlijk en oordelen niet. Ieder heeft zijn verhaal, zowel de hond als de mens, en beiden zijn samen onderweg met respect voor elkaar
We beschouwen hen ook, net als de mens, als holistische wezens. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar continu. Vandaar dragen wij gevarieerde en gezonde voeding hoog in het vaandel en gaan we altijd eerst ten rade bij de natuurlijke huisapotheek als er zich een probleem voordoet. Hierbij hanteren we eveneens Bachbloesems en etherische oliën.
Wil je ook jouw hond een optimaal en gezond leven geven? Dan kun je een consult aanvragen.
Meer info hierover vind je onder 'Natuurlijk gezond'.

Bij ‘Leven in de roedel’ kun je ook terecht met al je vragen over gedragsproblemen bij je hond  en hoe je een betere vertrouwensband met je hond kunt opbouwen. 
We werken via energetische en intuïtieve communicatie en ontspannen stressreductie om je hond tot evenwicht en ontspanning te brengen en nieuwe patronen aan te leren. Lichaamstaal en roedeltaal dragen bij tot het beter begrijpen van elkaar waardoor een sterkere vertrouwensband tussen mens en hond gecreëerd wordt.
Meer info hierover vind je onder 'Holistische coaching'.

Bien je op zoek naar de ideale huishond of een getalenteerde begeleidingshond? Dan biedt 'Leven in de roedel'  jou de Goldendoodle  met een rustig, lief, vrolijk en speels karakter, een goede 'will to please' en die daarenboven ook een anti-allergene vacht heeft. 
Gezien we streven naar gezonde en sociale honden, maken we dan ook heel gerichte keuzes bij het kweken. Dekking, draagtijd, bevalling, zoogperiode en opvoeding gebeuren zo natuurlijk mogelijk.
Meer info over het reserveren van een Goldendoodle-pup vind je onder 'Puppies'.