De BegeLeiders

Peter:
Ik leefde reeds in mijn jonge jaren tussen de honden. Toen er in mijn omgeving nog geen sprake was van een asiel, ving ik de honden op uit de buurt die op één of andere manier verbannen werden.
Na vele omzwervingen in mijn leven waarvan een aantal jaren met een Malamute aan mijn zij, besliste ik om Ishtar wat gezelschap te geven en nam er nog 2 teefjes bij. Na enige tijd leefde ik te midden van een roedel Alaskan Malamutes die, naast het mushen ook nog andere perspectieven bood. Mijn ervaring met het kweken van honden op een natuurlijke manier staat nu in het teken van ‘Leven in de roedel’ die inzet op gezonde en evenwichtige gezins- en begeleidingshonden.

Yanne:
Als ergotherapeute en veerkrachtcoach ondersteun ik reeds jaren personen mensen die nood hebben aan ondersteuning. Op deze levensweg ben ik steeds op zoek geweest naar natuurlijke gezondheid en hoe ik mezelf en mijn omgeving beter kon begrijpen. Ik volgde opleidingen (Systeemtheorie, Coaching, Shiatsu, Reiki, Mindfulnesstrainer, Hondentrainer, Hondenspiegel, Therapie met Assistentie van Dieren, Bosbaden (Shinrin Yoku en Metsämilie) en leerde bij over hoe ik mezelf en de ander een kwaliteitsvoller leven kon bieden. Ik deed daarnaast heel veel ervaring op in de omgang met onze roedel. De honden hebben me vooral geleerd om te leven in het NU, met volle aandacht te genieten van het moment, mindful bewust te zijn en te communiceren via energetische verbinding.
Mijn kennis en ervaring wil ik graag met anderen delen en hen, waar mogelijk, een duwtje in de rug geven op hun levensweg al of niet met hun hond(en). Onze honden zijn hierbij mijn trouwe levensgezellen én assistenten.